DE SMAAK VAN AFRIKA

DE SMAAK VAN AFRIKA Authentieke Afrikaanse keuken

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 331 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij De Smaak van Afrika. Meer weten? Ontdek meer

11 jun 2022 om 23:07 Eten was heel lekker maar betaald voor extra spinazie die we niet hadden gekregen
9 jun 2022 om 8:42 Zoals anderen ook al aangaven de injera beter in alufolie verpakken ipv los meegeven.
31 mei 2022 om 16:30 Het eten was heerlijk. Echter, zoals in een eerdere reactie staat vermeld, geef ik als advies aan het restaurant: doe de injera niet zo los in de plastic tas, maar verpak het eerst in folie.
3 mei 2022 om 14:52 Lekker gegeten en extra injera's besteld. Die mogen van mij wat zuurder.
23 mrt 2022 om 13:18 Smaak was wel ok. Bezorger was vergeten zijn app te gebruiken. En de injera (de pannekoeken) los in de plastic zak erbij gooien kan echt niet. Doe dat ff in een zilverpapiertje of zo, niet los in de tas naast de bakjes eten. Echt onhygiënisch.
11 jan 2022 om 22:54 Het eten was lekker, hoewel ik er iets meer van had verwacht, en het was niet erg warm. Ik heb het 2 minuten in de magnetron gedaan om het goed op temperatuur te krijgen. De bestelling kwam netjes binnen de voorspelde tijd.
10 jan 2022 om 0:13 Eten was lekker. Bezorging door thuisbezorgd.nl was extreem laat. Bezorgtijd bleef maar oplopen.
9 jan 2022 om 21:25 Zo lang we niet naar de Smaak van Amerika kunnen, komt de Smaak van Afrika naar ons. Leuk en lekker eten dat door meer mensen ontdekt zou moeten worden.
6 jan 2022 om 22:57 Ordered two meals, got only sides and vegetables for one. Packed very poorly
3 jan 2022 om 10:15 Heerlijk gegeten! We hadden de vega heweswas en de gamba’s. Alles was goed warm en het waren goede porties. De bezorger kwam precies op de aangegeven tijd.
27 dec 2021 om 19:34 Niet leker